Likovna razstava in Velikonočna delavnica

Likovna razstava in Velikonočne delavnice so potekale na isti dan kot podelitev diplom in priznanj za Salame. Delavnice peke Velikonočnih dobrot za otroke je potekala od 10:00 do 12.00 v kuhinji Doma krajanov in gasilcev, delavnice se je udeležilo 12 otrok, za odrasle pa od 13:00 do 15:00, tudi ta delavnica je bila zelo dobro obiskana, spekli smo velikonočne dobrote, katere smo zvečer tudi obiskovalcem ponudili. Otvoritev likovne razstave je bilo 16.00. razstavljali so likovni umetniki društva Mavrica iz Rogaške Slatine.

  • Vsi so bile enotnega mnenja da sta bili Velikonočni delavnici zelo dobro obiskani (otroci in odrasli so bili nad samo izvedbo in končnimi izdelki zelo navdušeni)
  • Likovna razstava je bila zelo uspešna. Razočarani smo bili edino nad dejstvom da so likovniki prehitro odšli iz prireditve.
  • Predstava » FUREŽ«, ki so jo odigrali otroci na Salamijadi 2014 je bila zelo uspešna. Bili smo enotnega mnenja, da tudi v prihodnje naši otroci in mladinci sodelujejo v tovrstnih predstavah in na takšen način popestrijo dogodke na Sladki Gori.
Rate this item
(0 votes)
back to top